Živjela sam život iz snova a onda me suprug ostavio u devetom mjesecu trudnoće, razlog je NEVJEROVATAN ! – Dizajn Doma
Ostalo

Živjela sam život iz snova a onda me suprug ostavio u devetom mjesecu trudnoće, razlog je NEVJEROVATAN !

Sa mojim suprugom sam imala savrsen odnos, nikada mu nista nije falilo. Uvijek sam zrtvovala sebe da bi njemu bilo sve kako treba, imali smo dvije kcerke i treca je bila na putu, ali me u devetom mjesecu ostavio.

Naime, on je odlucio da ide sa mladjom zenom u drugi grad. Ja sam se iskreno nadala da ce kad tad da se vrati, ali on me nikada nije nazvao. Ja sam ostala samohrana majka sa tri kcerke. Radila sam dnevno po 16 sati da bi im pruzila sve u zivot. Trebalo im je dosta toga. hrana, odjeca, knjige, ali nije bilo tesko za moju djecu. Godine su polako prolazile a meni je sve tesko padalo, sve dok nisam sasvim slucajno upoznala jednog covjeka kojeg je zena koja mu je bila sve ostavila jer nije mogao da ima djece, on je sterilan. Jako lijepo mi je bilo sa njim, ne mogu reci da smo se odmah zavoljeli ali nakon nekog vremena nisam mogla bez njega. Postujemo se i prelijepo nam je. Prihvatio je moje kcerke i sto je jos bitnije i one su njega prihvatile.

Nakon pet dugih godina sada mogu konacno da zaspim mirno bez da razmisljam sta i kako a i mojih kcerki. Nikada nisam bila sretnija nego sada. Da mi se bivsi muz vrati na koljenima nikada vise ne bih bila sa njim !