Zbog svoje ljepote prolazi kroz teške trenutke ! Život joj je noćna mora !! Zbog toga se i razvela, pogledajte kako ona izgleda (FOTO) – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Zbog svoje ljepote prolazi kroz teške trenutke ! Život joj je noćna mora !! Zbog toga se i razvela, pogledajte kako ona izgleda (FOTO)

Veliki broj nas smo imali priliku da vidimo lijepu zenu, i onda kazemo da je ona prava sretnica. Ali nije bas sve tako kao sto mislimo, ljudi definitivno zive u zablidu da se lijepim ljudima uvijek desavaju samo lijepe stvari. Svakako ljepota je dar od Boga, ali u nekim situacijama ljepota moze da vam napravi pakao od zivota o cemu nam je pricala Dzulija Stivenson. Mi joj svakako vjerujemo da je jako tesko da se nosi tolikom pozeljenoscu gdje god da se pojavite, svi koji vas gledaju dive vam se, procitajte njenu stranu price:

Od mladosti mi kazu da sam previse samouvijerena, ali uvijek sam bila toliko lijepa da sam i brak izgubila upravo radi toga, jednostavno, moja ljepota mi je samo loseg u zivotu donijela. Da mi toliki broj muskaraca nije prilazio ja bi i dan danas bila sa svojim suprugom kojeg sam voljela vise od sebe. Sada imam pedeset i cetiri godine, jedini problem je moja ljepota. Sto su me vise zeljeli drugi muskarci on je mene manje podnosio i bio je jako nesiguran. Udala sam se kada sam imala 26 godina.

Ali kada vas toliko zele onda je to veliki problem. Svaki prijatelj, poznatnik, kolega se lomio oko mene. Vjerovala sam da je moj muz ljubav mog zivota ali poslije samo 28 mjeseci smo se razveli. Ostavila sam ga zbog lijepog bankara plave kose. Laskao mi je i tako me zaveo, a ja nisam mogla da mu odolim, ali nazalost prosla sam kao i moj muz. Taj novi decko me je izludjivao sa svojim novim aferama, zato sam i dan danas sama. A najveci krivac toga je upravo moja ljepota !