Tražila je apartman a nije se nadala da bi nešto ovako … – Dizajn Doma
Uncategorized

Tražila je apartman a nije se nadala da bi nešto ovako …

Sezona ljetovanja je počela. Ljudi koji drže apartmane, hotele, restorane sada zadovoljno trljaju ruke. Mnogi govore da je preskupo ove godine a kako će biti tek sledeće na nama je da vidimo.

Hrvatska je najpopularnija ljetna atrakcija na Balkanu. Pored Crne Gore i pored Bosne i Hercegovine, to jest Neuma Hrvatska je vodeća. Turisti masovno idu u Hrvatsku. Pa čak se i oni koji žive pored mora, oni iz Crne Gore odluče na dolazak u Hrvatsku. Ali nije sve tako bajno.

To pokazuje ovaj slučaj. Jedna gospođa je tražila sobu za ljetovanje ali nije ni u snu mogla očekivati da će doći do ovoga. Naime gospođa je kulturno upitala da li ima slobodna soba za dvoje u razmaku od tridesetog avgusta do drugog septembra.

On je potom naravno rekao cijenu, opisao apartman i poslao joj neke slike apartmana. Što se gospođi nije svidjelo jer naravno mnogo je apartmana i zašto bi ona išla u onaj što joj se ne sviđa.

I tek tada kreće neočekivano. On se počinje ponašati bezobrazno i odgovara joj tako što joj piše da se njoj sviđa apartman i sve ali joj nema ko platiti. Trebamo se zapitati kakvi smo mi to ljudi? Da li će ovaj čovjek sa ovakvim stavom ikada uspjeti?