Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

TRAGEDIJA: Preminuo Vučić ! Velika tragedija potresla cijelu Srbiju. Svi pate i opraštaju se od njega ! – Dizajn Doma
Vijesti

TRAGEDIJA: Preminuo Vučić ! Velika tragedija potresla cijelu Srbiju. Svi pate i opraštaju se od njega !

Za njega svi znaju jer poznati TV voditelj ali i showman. Zabavljao je publiku i radi toga je bio omiljen u javnosti. Njegovo ime je Dragan Vucic i nazalost napustio nas je u svojoj 65-toj godini zivota. Niko nije znao da je bolestan niti da je imao bilo kakvih drugih problema. Njegova smrt je zaista sve potresla.

On je preminuo u jednom makedonskom gradu u kojem je i rodjen. Dugo godina je zivio i stvorio svoju porodicu u Skoplju a sada je Skoplje zauvijek ostalo bez njega. Svi ga poznaju jos iz proslosti jer se devedesetih godina bavio muzikom i bio je celnik grupe po imenu “Koda”, ne samo da se bavio muzikom nego se oprobao i u voditeljskim vodama. Vodio je poznatu emisiju koja se zvala Gurmanski razgovori u kojem su bili jako poznati pjevaci, glumci i sve licnosti iz regiona. Iza njega je veliki broj hitova, vjerovatno da niste znali da je on napisao pjesmu “Zajdi, zajdi” koja ce desetljecima ostati iza nas.

Takodje je poznata informacija je ta da je on za svog sina pisao pjemsu sa kojom je on predstavljao Makedoniju na Euroviziji.