Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sva djeca su prije u školama imala SFRJ ! Poznata novninarka je šokirala naciju zbog onog sto je pisalo u njemu !! – Dizajn Doma
Vijesti

Sva djeca su prije u školama imala SFRJ ! Poznata novninarka je šokirala naciju zbog onog sto je pisalo u njemu !!

Svima je poznata srpska voditeljica koja je ujedno i novinarka, a radi se o Gorici Neskovic. Naime, ona nam je rekla kako nikada do sada nije bila u kuci cvijeca tene namjerava da ide jos dugo.

Svi znamo da su sva djeca u vrijeme Tita imala dosije, a o tome je ona odlucila dati izjavu i javno. Iznedju ostalog rekla je i to kako su maksimalno svi bili zaludjeni, odnosno obozavali lik Josipa Broza Tita, od malih nogu su se djeca ucila da treba da se voli Tito. Znali su ga uporedjivati sa rodjenom majkom, poduzimale bi se sanckije ako bi bilo ko sta ruzno rekao o njemu, nije smjelo ni da se pomisli a kamoli da se kaze bilo sta lose kada je u pitanju Tito. Takodje je rekla da kao i svi i ona je imala dosije, a ona je do svog dosla tek kada je zavrsila skolovanje, to jeste kada je bio zavrsen osmi razred. Ona je napisala nesto sto se moze gledati kao negativno u to vrijeme, rekla je kako je uvijek bila radoznalo dijete, a za vas smo pripremili i video pa pogledajte !