Suze nisu mogli da zaustave: Saša Popović i Marija Šerifović plakali nakon nastupa! Takmičarka Zvezde Granda ih uništila! (VIDEO) – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Suze nisu mogli da zaustave: Saša Popović i Marija Šerifović plakali nakon nastupa! Takmičarka Zvezde Granda ih uništila! (VIDEO)

U poznatoj regionalnoj emisiji, muzički šou Zvezde Granda, i jako se toga mnogo dešava. Mi smo sada odlučili da za vas ovaj događaj objasnimo i pokažemo šta se to desilo prošle godine naime ali i dan danas se sada priča o tome jer je to sve iznenadilo.

Poznato je da se na Sceni Zvezde Grande jako rijetko desi da se oni dogovore o tome šta se njima jako sviđa a šta vam se ne sviđa. Jer ih ima u žiriju jako puno i svako od toga ima svoju posebnu percepciju. Jako često se zna desiti kako izbi neki verbalni konflikt ali tu je uvijek Saša Popović koji zna to da riješi na dobar način.

Na sceni se pojavila Dragana Petrović koja je u javnosti inače poznatija kao djevojka koju mnogi zovu MAZA.

Ona je odlučila da se na javnoj sceni pojavi i da pjeva pjesmu od Viktorije ” DAJ NE PITAJ” I od Severine jako veliki hit “Italiana.”

Ona je ostala naime pod velom tajnosti kada je jedan od tajnih članova žirija koji je rekao da Maza po njemu nije zaslužila ni ti jedan glas i da je pjevala jako loše.

Tada se jako Aca Lukas naljutio i rekao je da ne može više da prati i da učestvuje u lošoj španskoj seriji, te je tada Mazu uzeo i pod ruku.

Aca Lukas je rekao kako misli da osoba koja predstavlja prije svega glas naroda ustvari je jako stara i rekao da je njoj jedino od svega ostao samo glas. Saša Popović i Marija Šerifović su se jako smijali do suza jer je svima očigledno o kome se gore radilo.

Bosanac je rekao tada kako je tajni član žIrija igrali jednu jako opasnu igru i tad aje svima nima bilo jasno.

POGLEDAJTE VIDEO