Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Stvari o radnjama polovne odjeće koje rijetko ko zna – Kad pročitate ove zastrašujuće stvari vaše mišljenje o second hand radnjama će biti totalno drugačije! – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Stvari o radnjama polovne odjeće koje rijetko ko zna – Kad pročitate ove zastrašujuće stvari vaše mišljenje o second hand radnjama će biti totalno drugačije!

Jedna od stvari koje možete da pronađete na bilo kojem ćošku svijeta su bez bilo kakve sumnje prodavnice polovne odjeće koje postaju sve popularnije i popularnije.

Nažalost veoma mali broj nas zapravo zna šta se dešava u ovim radnjama i šta možete da očekujete, i zbog čega su second hand radnje zapravo najbolje radnje.

Problem je u tome što među narodom vlada mišljenje kako u radnjama ovog tipa kupuju isključivo siromašne osobe, a činjenica je da se u ovakvim radnjama mogu naći neke unikatne stvari koje nećete pronaći nigdje drugo, a cijena im je uvijek niska.

Pričali smo sa vlasnicima nekoliko second hand shopova i većina njih nam je pojasnilo kako u njihove radnje uopće ne ulaze siromašne osobe.

Obrazovan čovjek zna da je nabavio originalnu Bossovu košulju, i da je platio svega 500 dinara, i svjestan je toga šta je kupio, dok to drugi ne znaju.