Ostalo Vijesti

STRAŠNO! Pogledajte šta je predviđeno u knjizi koja je napisana prije pola vijeka! NEVJEROVATNO ŠTA NAS ČEKA U JUNU! Kraj svijeta će se dogoditi u 2020. godini !!

Mnogi mediji dosta pisu o raznim misterijama i predvidjanjima, te ljude mnogo zanima ova tema. Takodje smo i mi odlucili pisati o toj temi, te otkriti vam sto sigurno niste znali sve do sada. Naime, dosli smo do saznanja da ce se zemlja, majka priroda i sve ostalo ugasiti ove godine. Mnogi od vas vec znaju da su se ovakve stvari spominjale ranije, ali sada je sigurno da ce se cijeli svijet ugusiti 2020. godine.

Ove rijeci su napisane u jednoj knjizi 1972. godine, a ta knjiga se zove “Ogranicenje rasta”. Ona je zasnovana na tadasnjim kompjuterskim simulacijama ekonomske situacije. Ovu knjigu je napisala Donela Medous kojoj je pomoglo 17 strucnjaka iz raznih oblasti. Do sada je prodato preko 20 miliona primjeraka. Mnogi smatraju da ce nakon ove situacije koja je vezana za Covid – 19 njena prodaja biti uduplana.

To ce se desiti iz razloga sto je jedina ona navela glavne razloge unistavanja cijele zemljine kugle i to cak do kraja 2020. godine. Naime, Kler Bouls je u jednoj emisiji rekla da ce sve toliko uznapredovati te da se jednostavno vise nece imati gdje i da ce sve eksplodirati u prvoj polovini 21. vijeka. Najgori dio ove knjige jeste da ce ratovi i pandemije pogoditi 2020. godinu sto se vec i desava.