Strašno ! Moj tat je varao moju majku sa dosta mlađom ženom! – Dizajn Doma
Ostalo

Strašno ! Moj tat je varao moju majku sa dosta mlađom ženom!

Moji roditelji su imali prelijep brak, bar sam ja tako mislila. Sve im je bilo kako treba. Medjutim, moja mama sazna da je otac vara sa mladjom zenom. Imali su mene i brata, moja mati kada je to saznala malo po malo otisla je na zivcima da bi poslije skroz oboljela.

Moja majka nazalost vrlo brzo poslije toga izgubi zivotnu bitku, a moj otac ozeni tu zenu i svi zajedno smo zivjeli. Ja sam je mrzila iz dna duse i zaklela se da nikada ne bi mogla da uradim nesto kao ona, nikada se necu petljati u tudji brak i ona je za mene dno dna. Najgori oblik zene. Ali poslije toga upoznala sam jednog momka i zaljubili smo se, a nedugo nakon toga njegova zena mi je pisala na facebooku i ja nisam mogla da vjerujem sta se desava. Poslije deset mjeseci borbe sada smo pred raskidom, a i druge smo vjere. Njegova zena zna za nas, on mene moli da budem sa njim ali ja zelim da me ostavi na miru i da ide kod svoje zene. Svakodnevno mi prica da je ne voli i da jedva ceka da se razvede.

Ovo mi je svakako otvorilo da ne gledam sve tako. Mozda sam se malo i ogrijesila prema macehi, cijelo vrijeme nju prezirem i ne zelim da je gledam, a mozda je krivac iskljucivo moj otac.