Strašno !! Albanija će uskoro da bude sravnjena ! Stručnjaci otkrili šta čeka Srbiju poslije !!! – Dizajn Doma
Vijesti

Strašno !! Albanija će uskoro da bude sravnjena ! Stručnjaci otkrili šta čeka Srbiju poslije !!!

U poslednje vrijeme zivot na zemlji je veoma tezak. Cijeli svijet je trenutno usao u ireverzibilan proces samodestrukcije uzrokovane hronicnim zagadjivanjem planete zemlje. Svjedoci smo da mi ljudi dajemo sve od sebe da je unistavamo. Nikako ne odrzavamo prirodu i zbog toga nam se desavaju ovakve stvari.

Mnogo drzava ce se boriti sa klimatskim promjenama, neke sa susama a Albaniju cekaju posebni problemi. Naime, prije nekoliko mjeseci Albaniju je pogodio snazan zemljtores. Drzava jos uvijek se oporavlja od toga. Materijalne stete su visestruke, ne znaju kad ce sve to da se sanira. Ali na veliku zalost svih gradjana to je bio samo pocetak. Albanija lezi na nestabilnoj tektonskoj obali koja je pocela da se pomijera. Hrvati takodje nisu daleko od toga, a i za imamo dokaze jer se u zadnjih mjeseci i u Hrvatskoj desavali veliki zemljotresi.

Medjutim. Americki naucnici koji se bave procjenom rizika Albaniju su stavili na 37. mjesto ugrozenosti i opasnosti. To ni malo nije nezavidan rezultat, jer se ocekuje da ce se prvih dvadesetak zemalja potpuno unistiti u sledecem valu katastofa koje su nam jako blizu !!