Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŠOKANTNO! Poznata glumica pronađena u BEŽIVOTNOM stanju! – Dizajn Doma
Ostalo Vijesti

ŠOKANTNO! Poznata glumica pronađena u BEŽIVOTNOM stanju!

Za sve one koji nisu znali, Sirli Knajt je bila jako poznata i uspjesna glumica. Ona je imala uloge u filmovima koje su mnoge ostavljale bez daha, te je osvojila mnoge nagrade. Kako saznajemo ona je pronadjena mrtva u kcerkinom stanu. Ova glumica je napustila svijet sa 83 godine. Stan kcerke Kejtli Hopkins se nalazi u San Markosu j Teksasu. Ova vijest je mnoge sokirala, jer niko se nije nadao da ce nas ova divna glumica napustiti. Iz dana u dan stizu sve novije informacije, i nazalost, najvise je losih vijesti.

Kako saznajemo, glumica Sirli je dobila brojna priznanja, kao i brojne nagrade za svo ucesce koje je do sada imala. Ona je relativno brzo uspjela u svom zivotu i karijeri. Svi koji su je poznavali su jako ponosni na nju i njen rad. Ona se takodje odusevila kada je vidjela sta je sve uspjela sama da stekne i da uradi. To je dosta pozitivno uticalo na nju i njen zivot. Pored toga, ova zena je bila nominovana i za jednu od najboljih sporednih uloga, ali i na ceremoniji Zlatni Globus.

Kako saznajemo, ona je bila velika zvijezda Tony Award – winning na Brodveju. Osvojila je mnogo velikih nagrada, i te nagrade su bile posebne za nju. Nazalost, mnogi su ostali u soku kada su culi ovakvu vijest, jer nas je napustila jedna divna zena.