Poznati glumac JAGIZ iz SERIJE “FAZILET I NJENE KĆERKE” je u vezi sa ovom djevojkom… Iznenadit će te se kada vidite s kim je on u vezi!!! – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Poznati glumac JAGIZ iz SERIJE “FAZILET I NJENE KĆERKE” je u vezi sa ovom djevojkom… Iznenadit će te se kada vidite s kim je on u vezi!!!

loading...

Poznati glumac iz serije Fazilet i njene kćerke, Jagiz je sve privukao svojom ljepotom koju ima i zaista i jeste tako.

Naime ova serija je postala jako poznata i mnogi su itekako iz dana u dan redovno gledali ovu seriju s obzirom na to da se radi o jako zanimljivoj seriji.

Ovaj glumac je u vezi sa svojom kolegicom, djevojkom koja je glzumila u ovoj seriji sa Edže.

Radi se o tome da se dva brata zaljubljuju u istu djevojku i iz dna u dan se svađaju zbog toga i nastaju veliki problemi zbog toga.

Nedavno su oni podijelili footgrafije na svom Instagramu nakojima se vidi kako su oni itekako bliski i kkao izgledaju sretni i zadovoljni zajedno.

Ova fotografija je bila povod da se počne pričati o tome kako su oni zajedno i kako su već duže vrijeme u vezi.

Naime žene su za njim poludile nakon ove serije u kojoj je on glumio i zaisat je uspio na pravi način da osvoji žensku populaciju i sam je itekako svjestan toga i ponosan jer ej uspio u tome.

Jagiz se do sada maksimalno trudio da ima jako dobar izgled te da to prikaže na najbolji način kako ona smatra da je to najbolje i za njega i za sve ostale.

loading...