Par minuta prije svadbe MILOJKU SU STIGLI DOKAZI DA ga je MILIJANA VARALA… – Dizajn Doma
Uncategorized

Par minuta prije svadbe MILOJKU SU STIGLI DOKAZI DA ga je MILIJANA VARALA…

loading...

Miljana Bogdanović i Milojko Božić su jednostavno uzdmali region. Ona mlada, željna života a on već na isteku svoga. Ipak između njih dvoje se stvorila neka hemija i uplovili su u ljubavnu vezu.

On čak preko 50 godina stariji od nje uspio je da pronađe nešto što će ga privući. Sve je to rezultiralo svadbom. Sedmog septembra zakazana je njihova svadba. Kada su izašli iz Parova znaju samo jedno za drugo, uređuju kuću, planiraju svadbu pa sve i do najsitnijih detalja.

Čak su i otočki mediji pisali o njima. Oni iz Britanije te se špekulise da li će njihov brak funkcionisati. Još i nakon one prevare u Parovima o tome se ne prestaje pisati. Ipak nije sve tako bajno.

Miljana je pronađena u jednom noćnom klubu , bez njega. Te su objavili instagram story uz opis ” Spavaš li mirno Milojko”? Ona je atraktivna djevojka te je privukla nekoličinu muškaraca a na ovoj slici se vidi kao da je neki nepoznati muškarac pokušava zagrliti.

Sada se dovodi u pitanje da li su njih dvoje stvarno jedno za drugo, da li će stvarno njihova veza uspjeti. Sve je pred nama, sve ćemo vidjeti. Mi im želimo puno sreće u životu te da se nikada ne svađaju.

loading...