Ovo je strašno: Na ultrazvuku u 8. mjesecu trudnoće se jasno vidjelo ovo! – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Ovo je strašno: Na ultrazvuku u 8. mjesecu trudnoće se jasno vidjelo ovo!

Trudnica je ostala u velikom šoku kada je na ultrazvuku ugledala lice svog pokojnog djeda kako je ljubio njeno nerođeno dijete na 3D skeneru. Da, nemojte da se iznenadite o tome se radi. Ovo sigurno vam zvuči nevjerovatno ali da li ste ikada čuli do sada za ovu situaciju.

21-godišnja Jade Hornsby je otišla u bolnicu Harley Street u Londonu na 3 D kontrolu jer je željela da vidi kako napreduje njeno dijete koje je ona nosila i kako izgleda. Ali kada se ona vratila kući pogledala je fotografiju, iznenadila se kada je vidjela profil od svog pokojnog djeda Jacka Hornsbyja koji je davno preminuo i napustio ih 2007.godine.

Jade iz Dagenhama rekla je: “Ovo je bilo strašno da se gleda. Izgledao je baš kao i on. Čak se može vidjeti on više nego moja beba. Sve se moglo vidjeto, oči, usta, nos ma isti je bio u potpunosti.” Stvarno ne mogu da razumijem kada se to pojavilo. Moram da kažem da je bilo zaista morbidno ono što sam vidjela i da mi niko u to ne vjeruje. Ja sam jako se uzrujala nakon toga.

Jack Hornsby je umro 2007. godine. Prvo je vidjela nešto zaista nevjerovatno na ovoj fotografiji koju je pokazala svojoj mami koja je odmah vidjela svog oca. Nas dvije smo bile u šoku kada smo ovo vidjeli, ali ovo je jako dobar osjećaj jer je i dalje uz nas.

Ovaj mjesec Lacey- Mae Headu je napunila dvije godina. Ova 3 d slika je napravljena u sedmom mjesecu 2013. godine kada je bila Jade trudna 30 sedmica.