ODLUČIO JE SNIMATI SVOJU ŽENU DOK JE SAMA U KUĆI! Kada je vidio šta ona radi, ostao je u šoku! Ovo sve žene rade kada su same u kući! – Dizajn Doma
Uncategorized Zanimljivosti

ODLUČIO JE SNIMATI SVOJU ŽENU DOK JE SAMA U KUĆI! Kada je vidio šta ona radi, ostao je u šoku! Ovo sve žene rade kada su same u kući!

Mnogi misle da u braku provode barem 50 posto dana zajedno, ali to, nazalost, nije tako. Narocito se to ne desava u modernim brakovima, gdje i muz i zena rade, te zele da napreduju. Djeca obicno budu u obdanistu, te dovode poslije posla djecu kuci, a onda navecer budu samo malo zajedno i to ako djeca uspiju na vrijeme zaspati. Nazalost, dok to sve obave oni gube svoju intimnost, sto nikako ne bi trebali sebi dozvoliti mnogi od nas.

Naime, ovaj covjek je primjetio da se njegova zena cudno ponasa. On navodi kako je ujutro isao na posao, dok je njegova supruga bila druga smjena. Smislio je nacin kako moze vidjeti sta ona radi dok je on na poslu, pa je odmah odlucio staviti kameru i tako pratiti svoju suprugu. Naime, on je stavio malu kameru u spavacu sobu i na taj nacin je posmatrao. Kada ona ode na posao, on je imao naviku svaku vece pregledati snimak. Uvjerio se da nema nista sumnjivo i da ga ona ne vara.

Ona je imala naviku biti malo na mobitelu, a nakon toga se spremati za posla. To je radila sve do jedne noci kada se njen muz zaista iznenadio. Naime, ona je tu noc lezala na krevetu i dirala se, a nakon toga je mirisala svoje prste, te provjeravala kako joj mirise intimni dio. Naucnici tvrde da ovo sve zene rade kada su same u kuci. Ostaje samo jedno, a to je da i vi provjerite svoje zene.