NEVJEROVATNO! Voditeljica mnoge IZNENADILA svojim fotografijama! Pogledajte kako ona izgleda. (FOTO) – Dizajn Doma
Uncategorized Zanimljivosti

NEVJEROVATNO! Voditeljica mnoge IZNENADILA svojim fotografijama! Pogledajte kako ona izgleda. (FOTO)

Kao sto i sami znate, poznata voditeljica Pink televizije je Dajana Paunovic. Ona je posebnu paznju privukla svojim savrsenim izgledom i dugim nogama. Samim tim je i mnoge iznenadila, narocito kada je objavila par svojih fotografija na drustvene mreze. Svi oni koji znaju voditeljicu Dajanu, takodje znaju da je ona oduvijek izgledala savrseno. Ona iz dana u dan dobija mnogo lijepih komentara zbog svog izgleda.

Mnoge ce vjerovatno iznenaditi to sto je ova voditeljica pored mnogo lijepih komentara dobila i kritike od pojedinaca zbog toga sto nosi kratke suknjice u toku emisija. Ona se naucila nositi sa brojnim komentarima i razlicitim vrstama komentara, tako da se nije obazirala na nesto tako. Ona je takodje na drustvenim mrezama odlucila podijeliti video na kojem je bez sminke i naravno, ona izgleda sjajno. Ona je htjela svima pokazati koliko zapravo izgleda dobro, te da se mnogi uvjere u to.

Ona je i sama svjesna svog izgleda, tako da joj nikada nije bio problem da se pokaze u bilo kojem izdanju. Kao sto i sami mozete vidjeti, Dajani sminka uopste nije potrebna, jer i bez nje izgleda savrseno. Ona se potrudila da do sada napravi sve na najbolji moguci nacin. Dajana je istakla kako je njen posao cini najsretnijom osobom na svijetu.