Vijesti Zanimljivosti

NEVJEROVATNO! Policajac zaustavio ženu ali nije znao da ga snimaju! Svi su u šoku zbog toga što je policajac uradio nešto neočekivano… (FOTO)

Razlog zbog kojeg je policajac zasutavio ovu zenu jeste sto njena svjetla nisu bila ukljucena. Ta greska je kazniva, te zbog toga najvise svi zaustavljaju. Naime, niko nije mogao ni da sluti da ce se situacija nastaviti odvijati na drugaciji nacin. Ova zena je istakla policajcu kako zuri na razgovor za posao, te da trenutno nema novca i da se mnogo plasi kazne. Ona joj u datom momentu ni sekunde nije bila potrebna, narocito zbog situacije u kakvoj se nalazi.

Istakla je ovom policajcu da joj svjetla ne rade, a ne da je napravila gresku. Jako uplasena je objasnjavala sta se zapravo dogadja i zbog cega. On je to pogledao i rekao joj da nema potrebe za brigu. Ona je takodje objasnila policajcu da ih je prije nekoliko dana popravila, ali su se nazalost kroz par dana opet povarila. Ostala je bez novca kako bi opet otisla majstoru na popravak. Na svu srecu policajac je bio dobar covjek, te je javno pokazao svoju dobrotu.

Na fotografijama mozete pogledati kako se u jednom momentu pretvorio u mehaniraca i pomogao zeni da ima sigurnu voznju, te da je vise niko ne zaustavlja. Ovo niko nije ocekivao do policajca, narocito kada su ovakve stvari u pitanju. Svi su ostali iznenadjeni, te je ova vijest postala hit na internetu.