Ostalo

NEVJEROVATNO ! Djevojka (18 godina) ostala u drugom stanju sa čovjekom od 96 ! U krevetu je kao DIVLJA ZVIJER!! (FOTO)

Svakako zivimo u vremenu gdje nas apsolutno nikakva informacija ne moze da iznenadi, nekako smo se navikli na sve i svasta, ali dodju dani sigurno kada se zapidamo gdje ide ovaj svijet ?! Dosta stvari danas mozemo procitati na drustvenim mrezama ili raznim portalima. Mnogima najgore stvari su kada vide parove koji su razlike od preko 50 godina, a takvu ljubavnu pricu upravo i danas donosimo !

Miljana i Milojko su svakako rekorderi kada su u pitanju nasi prostori cija razlika u godinama iznosi 53 godine ! Ali, kada vam kazemo da ima jos situacija gdje je razlika i veca nego njihova necete nam vjerovati ! Ona se zove Miley Adams i vec je u drugom mjesecu trudnoce ! To bi sigurno bilo jako lijepa vijest da je njen decko ili muz tu negdje njenih godina ali vjerovali ili ne on ima cak 96 godina ! Njih dvoje su jedan unikatan par koji zive u Sjedinjenim Americkim Drzavama, a on je izgubio nevinost tek prije par mjeseci !

Ona je imala za njega samo rijeci hvale ! Kaze da je pun zivota i da mu je veza sa njim savrsena, izjavila je kako je savrsen u krevetu i da ga ne bi mijenjala ni za sta na svijetu ! Njena majka je imala samo 19 godina kada je nju rodila, a njen otac je stariji njenu majku 47 godina !! Geni su cudo zar ne ??