Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NAPOKON ĆETE SE RIJEŠITI BORA! Par puta nanesite ovu smjesu i pozdravite se sa borama.. – Dizajn Doma
Zanimljivosti Zdravlje

NAPOKON ĆETE SE RIJEŠITI BORA! Par puta nanesite ovu smjesu i pozdravite se sa borama..

Postoji mnogo osoba koje vole da vode racuna o svom tijelu i izgledu ma koliko god oni godina imali. Ako ste vi jedni od takvih onda ste na pravom mjestu. Postoje mnoge kreme koje uspijevaju da saniraju bore na licu. Genetika je mnogo bitna kada su bore u pitanju, te se bore na dekolteu javljaju skoro svima. Blogerke su odlucile otkriti trikove koje mozete iskoristiti, te svoje tijelo dovesti do savrsenstva, te pored toga niko nece moci vjerovati kada mu kazete koliko godina imate.

Da bi imali sto zdraviju kozu onda se morate zdravo hraniti. Za vas smo pripremili kako napraviti kremu protiv bora. Sastojci koji su vam potrebnu su: zumance, jedna kasika ulja od kokosa, te jedan svjezi krastavac. Potrebno je krastavac isjeckati na jako sitne kockice, te ga nakon toga izmiksati u blenderu. U tu smjesu dodati kasiku ulja i zumance.

Ovu smjesu je potrebno namazati na vrat i dekolte, te ostaviti da stoji 15 do 20 minuta. Nakon toga isperite hladnom vodom. Mnogi su bili zadovoljni rezultatima nakon ovoga, a nadamo se da cete i vi biti.