Ostalo Zdravlje

NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU ! Moja kćerka ima 17 godina i danima je povraćala, nakon što smo otišli kod ljekara saopštio nam je GROZNE vijesti !!

Juce se desio moj najgori dan u zivotu, nikada ga necu zaboraviti. Imam kcerku jedinicu koja ima 17godina. Danima je povracala, imala jake bolove u stomaku i brinula sam se za nju bilo mi je mnogo zao. Mislili smo da je obicna prehlada. Odmah sam rekla da idemo kod ljekara, ali onda ŠOK !!

Ljekari su utvrdili da je moja kcerka trudna ! Nisam mogla sebi da dodjem, malo je falilo da padnem u nesvjest. Boje da mi je rekao da mi kcerka boluje od raka ili od neke smrtonosne bolesti nego to. Ona ima samo 17 godina a nikada mi nije rekla ni da ima decka. To je velika sramota za nas, i odmah sam joj rekla da u nasem domu nema mjesta za nju. Nisam joj cak dopustila ni da pokupi svoje stvari. Ostavila sam je u gradu i otisla kuci. Kad sam dosla kuci rekla sam muzu sve, i on me je podrzao, ne zelimo vise da je vidimo ! Kako bi ste vi postupili da ste na mom mjestu ?