Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Na telefon su mu stigle golišave fotografije njegove odabranice u sred vjenčanja – U idućem trenutku je istjerao svih 500 gostiju koji su došli! – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Na telefon su mu stigle golišave fotografije njegove odabranice u sred vjenčanja – U idućem trenutku je istjerao svih 500 gostiju koji su došli!

Onog trenutka kada je dobio slike svoje supruge na kojima je bila totalno gola plesao je tradicionalni ples sa svojim prijateljima i rodbinom, a njegova odabranica je bila u prostoriji pored.

Riječ je o jednom muškarcu koji je bio svjetski prvak u hrvanju po Imenu Zaurbeka Sidakova, kojem se na sopstvenoj svadbi odvila jedna prava sapunica.

Ovaj hrvač iz Rusije je u sred slavlja zaustavio sve i potjerao sve goste iz sale.

Njegova zaručnica po imenu Madina Pliyjeova je istog trenutka shvatila o čemu je riječ kada su gostima na svadbi počele pristizati fotografije njegove odabranice.

Ona kada je otvorila telefon vidjela je sopstvene golišave slike, i gosti sa svadbe su je počeli nazviati eskort damom, što je na kraju i potvrđeno.

Iza svega toga se krije supruga ljubavnika njegove odbabranice, koja je jednog dana na telefonu svog supruga pronašla njene fotografije, i odlučila je da svima pokaže istinu.