Modni ŠEŠIR za kojim su svi poludjeli od kako su ga JELENA I MAJA ŠUPUT NOSILE košta samo 10 dolara.. Ovo je za JELENU PRENISKO!! – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Modni ŠEŠIR za kojim su svi poludjeli od kako su ga JELENA I MAJA ŠUPUT NOSILE košta samo 10 dolara.. Ovo je za JELENU PRENISKO!!

Naime modna ikona, Jelena Karleuša je oduvijek tvrdila kako ona nosi najbolje i najskuplje stvari i kako je za nju previše nisko da ona nosi neke stvari koje su suviše jeftine jer ona nosi samo makrirano.

Niame ovaj ogromni šešir koje su one nosile košta samo 10 dolara vjerovali vi ili ne a ona ga je naručila doavno da bi joj ogoa stići na vrijeme da može da ga nosi an kupanje i da podijeli par fotografija.

Ovaj šešir je slamnati klobuki kopji može da vam zaštiti cijelo tojelo od UV zračenja tako da je jako dobra stavr imati ovaj šešir jer sa njim možete da budete itekako zadopvoljjni i sretni jer ga imate.

Ali Jelena se nije nadala da bi neko mogao da sazna šta i kako se desilo te da je ona imala nmešto ovkao jeftun na sebi i da je mogla da kupi nešto ovkao s obzirm na to da su većs vima poznati nejni komentari koje bi ona davala svojim kandidatima kada bi nastupali.