KONAČNO I KOD NAS: Kvadrat kuće košta samo 200 eura, a ona može biti izgrađena za samo jedan dan! Riješite svoje stambeno pitanje! (FOTO) – Dizajn Doma
Zanimljivosti

KONAČNO I KOD NAS: Kvadrat kuće košta samo 200 eura, a ona može biti izgrađena za samo jedan dan! Riješite svoje stambeno pitanje! (FOTO)

Svima je poznato da mladi sada najvise imaju problema sa stambenim pitanjem. Naime, nista ne mogu postici, niti sta mogu planirati ako nemaju ovako nesto rijeseno. Takodje svi znaju da je gradnja cijele kuce preskupa, a za stanove ne moramo ni govoriti. Danas smo za vas pripremili jednu lijepu vijest, a to je da i kod nas dolazi jeftino i efikasno rjesenje. Naime, radi se o montaznim kucama, koje su veoma dobro osmisljene. Kao sto i sami znate, za standardnu kucu je potrebno i do nekoliko mjeseci. Sa nasim finansijskim mogucnostima potrebno je i do nekoliko godina.

Ovo ce sve iznenaditi, a radi se o tome da je za ovakve kuce potrebno samo dan ili dva. Za sve one koji nisu znali, nakon toga slijedi uredjivanje enterijera. Ovakve kuce su veoma jeftine, a jedan kvadrat bi kostao oko 200 eura. Svima je poznato da su ovakve kuce postale veoma popularne sirom svijeta, a uskoro stizu i u nase krajeve.

Naime, dobili smo informaciju da je jedna ovakva kuca upravo sagradjena u Backoj Palanici. Za vas smo pripremili video zapis u kojem mozete pogledati cijeli proces izgradnje pop up kucice. Video za vas se nalazi iznad ovog teksta.