Karleušina kćerka u bijelom prvi put prošetala modnom pistom i otkrila koji savjet je dobila od svoje mame! – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Karleušina kćerka u bijelom prvi put prošetala modnom pistom i otkrila koji savjet je dobila od svoje mame!

loading...

 Kćerka dakle  Jelene Karleuše  kao i Duška Tošića,  to jest Atina Tošić se naime  prvi put zadesila  u ulozi manekenke i prošetala prekrasnom  modnom pistom baš  kao pravi profesionalac,  to jest na dječjoj reviji  i to održanoj  baš  u Beogradu.

Atina je naime  izašla pred  brojnu publiku u  prekrasnoj bjeloj haljini koja joj je bez pretjerivanja  idealno  pristajala, a baš  na modnoj pisti se  ona snašla  i više nego idealno.

Iz baš  prvog reda podržali su je naime  tata Duško kao  i mlađa sestra Nika, baš  kao i Jelenina tetka to jest  Danijela.

Mama  Jelena, naime , nije mogla nikako  prisustvovati ovom veoma bitnom  događaju zbog zapravo zakazanog nastupa u Cirihu, ali je  cijelo to  vrijeme psihički dakle  bila uz svoju prelijepu miljenicu, pa se odmah  po završetku revije obratila  na Instagramu.

Atina je dakle  prije te  revije dala i svoju dakle  prvu samostalnu izjavu  i to baš za Telegraf.rs: “Moja mama mi je saopštila  da idem samo  pravo i da se fino  smijem”, otkrila nam  je Atina. 

loading...