JOŠ JEDNA NARODNA ZVIJEZDA NAS JE NAPUSTILA! Kolege u suzama i nevjerici! Pogledajte o kome se radi! – Dizajn Doma
ESTRADA Vijesti

JOŠ JEDNA NARODNA ZVIJEZDA NAS JE NAPUSTILA! Kolege u suzama i nevjerici! Pogledajte o kome se radi!

S obzirom da najvise starije generacije slusaju narodnu muziku, za ovu zvijezdu vjerovatno znaju i mladi. Naime, mnogi su u suzama sto nas je jos jedan veliki pjevac narodne muzike napustio, to jeste izgubio svoj zivot. U najvecoj tuzi su sada njegovi bliski prijatelji, kao i kolege. On je zahvaljujuci svojim pjesmama postao veoma poznat, a narocito po pjesmi “Ti si zena mog zivota” koju ste imali prilike cuti nekoliko puta u Zvezdama Granda.

Naime, uz ovu pjesmu je vecina ljudi plakala u kafanama, a sada svi placu od velike tuge nad njegovim grobom. On je tokom svog zivota bio zaboravljen od mnogih, ali ce vjecno ostati njegove pjesme koje se i sada mogu cuti u klubovima i kafanama. Naime, radi se o vrhunskom pjevacu, a to je Miroslav Radovanovic. Jedan od najblizih kolega, Miroljub Brzakovic Brzi se prvi oprostio od svog kolege na drustvenim mrezama uz veliku tugu i bol.

On je napisao kako je imao cast da ga upozna na snimanju programa na TV Branicevo, te kako ga je odusevio svojom dobrotom i iskrenoscu. Naime, sada nam ostaju samo njegove pjesme da zive za njega. Zalosno je to sto neke pjesme postanu tako poznate, a u zaborav bace onoga ko je prvi otpjevao tu pjesmu.