IMA SE MOŽE SE ! Aleksandra Prijović kupila automobil vrijedan 160.000 eura. Pogledajte kako izgleda ! (FOTO) – Dizajn Doma
ESTRADA

IMA SE MOŽE SE ! Aleksandra Prijović kupila automobil vrijedan 160.000 eura. Pogledajte kako izgleda ! (FOTO)

Svakako jedna od najboljih i najpoplarnijih nasih pjevacica je Aleksandra Prijovic. Naime, ona je nedavno postala vlasnica prelijepog i luksuznog automobila vrijednog 160.000 eura. Osim full opreme posjeduje i djeciju zastitu za vrata.

Prije mjesec dana kupila je najnoviju BMW X6 koji je 2020. godiste. Aleksandri je uvijek bilo vazno da se vozi u sigurnom automobilu i da bude brz, a od kako je na svijet donijela sina Aleksandra na prvom mjestu je da auto mora biti bezbjedan. Iz tog razloga trazila je model automobila u kojem ce se osjecati vise nego sigurno svaki put kada krene na put. Dugo vremena je trazila i na kraju se odlucila da je ovo auto savrseno za nju. Kada je konacno nasla to sto je zamislila ni jednog trenutka nije zalila novac na auto. Iako ovaj BMW X6 kosta vrtoglavih 160.000 eura, osim toga posjeduje ubjedljivo najbolji paket i djeciju zastitu za vrata.

Auto je bijele boje, dok su sjedista crna. Savrseno auto bez dileme, i zelimo joj puno srece sa novim automobilom !