DONNA ARES JE UMRLA PRIJE DVIJE GODINE, A EVO KAKO SAD IZGLEDA NJEN BIVŠI MUŽ: Objavio je fotografiju koja je SVE ZAPREPASTILA! (FOTO) – Dizajn Doma
Zanimljivosti

DONNA ARES JE UMRLA PRIJE DVIJE GODINE, A EVO KAKO SAD IZGLEDA NJEN BIVŠI MUŽ: Objavio je fotografiju koja je SVE ZAPREPASTILA! (FOTO)

Na  tačno današnji dan prije neke  dvije godine umrla  je pjevačica to jest  Azra Kolaković, poznatija svima  kao Donna Ares.

Bivši partner  ove pokojne pjevačice Donne Ares, to jest  Džavid Ljubovc podijelio  je fotografiju naime na svom Facebook profilu na kojoj  on dakle pozira nag  i to sa svojim psom Timijem.

Fotografija je dakle  crno bijela, a primijeti  vrlo dobro se da je  naime Džavid izfotošopirao tu svoju svoju fotografiju sa ljubimcem, pa ovaj muzičar na toj fotografiji skoro  da nema baš  ni jednu boru.

Poslije tragične  smrti  ove poznate pjevačice  to jest Džavid niije  baš govoriti  za medije, skroz su se izolirali  naime iz javnosti.

Fotka  koju je  naime podijelio  prouzrokovala  je ogromni broj komentara kao  i lajkova, a jedan zašpravo  od njih je  bila “Ninja ratnik”,  kao i “Super”, ali i  “No coment”. 

Vaše mišljenje o svemu ovome pišite nam dolje u komentar , čitajte nas i dalje .