CIJELA SRBIJA NA NOGAMA ! Poznati pjevač autom pregazio ženinu mater ! Slomljene joj obje noge, a on je POBJEGAO sa mjesta događaja !!! – Dizajn Doma
Vijesti

CIJELA SRBIJA NA NOGAMA ! Poznati pjevač autom pregazio ženinu mater ! Slomljene joj obje noge, a on je POBJEGAO sa mjesta događaja !!!

Svako od nas na prvu misli da poznate licnosti dosta vode racuna o svojim zivotima, gledaju nikavu gresku da ne naprave, ali ovaj muzicar je to demantovao, koji je itekako poznat na Balkanu. Naime, on je dokaz da bez obzira na kojem je ko polozaju svima dodje zuta minuta kada ne znamo sta radimo i ne postoji osoba na svijetu koja nije napravila gresku.

Saznali smo da su Sanja i Marko duzi period zajedno, zasnovali su vanbracnu zajednicu iz koje su dobili i dijete. Svi koji ih poznaju rekli su nam da nikako nisu imali zdrav odnos. Cesto su se desavale velike svadje, pravili veliku buku, a cak nam je jedna gospodja otkrila da je znalo doci i do fizickog obracuna, pa cak i policije. Takodje, otrkila nam je da oni vise nisu zajendo, te kako je on sa autom udario njenu majku pa nakon toga pobjegao sto govori o njemu koliki je monstrum. Taj video je podijelila na facebooku sto mozete da pogledate na njenom profilu. Nevjerovatno, kakve se stvari desavaju !