Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Cecina snaha nikada oštrija nije bila! Bogdana zahtjeva da se porodi tamo gdje je i Ceca! Oni ce dati veliku sumu novca za poseban krevet! – Dizajn Doma
ESTRADA Zanimljivosti

Cecina snaha nikada oštrija nije bila! Bogdana zahtjeva da se porodi tamo gdje je i Ceca! Oni ce dati veliku sumu novca za poseban krevet!

Svi smo svjesni cinjenice da mnoge zanimaju privatni zivotu osoba sa estrade. Naime, oni su najaktuelniji u svim medijima, i lako je doci do njihove privatnosti. Pored pripadnika estrade, na meti medija su i njihove porodice. Kao sto i sami znate, u posljednje vrijeme je glavna tema trudnoca Cecine snahe Bogdane, dok je prije toga bilo njihovo vjencanje. Ceca je najpopularnija srpska pjevacica, te nema osobe koje ne zna za nju. Vrijeme prebrzo prolazi, a svi mislimo da je prije nekoliko dana Ceca cijelu javnost obavijestila o trudnoci svoje snahe.

Buduca baka je veoma ponosna i sretna, i u javnosti istice da broji dane do susreta sa svojim unukom. Takodje smo mogli saznati koji je spol u pitanju i kako ce mu dati ime. Naime, radi se o djecaku koji ce nasljediti dedino ime, a to je Zeljko Raznatovic. Od kada su mediji saznali da je Bogdana trudna, oni prate svaki njen korak, te je i ona na meti medija. Pored spola, saznalo se da je buduca baka ulozila mnogo novca za svog unuka. Radi se o tome da je narucila krevetac u inostranstvu od nekoliko hiljada eura. On je skup iz razloga sto ima zlatne detalje.

Pored toga ce ga ljudi raditi rucno, a ona je taj krevetac narucila cim je saznala da se radi o lijepoj vijesti. Takodje smo dosli do informacije koja je u vezi Bogdaninog porodjaja. Bogdana je istakla da nema zelju da se poradja u bilo kojoj bolnici u Beogradu. Reagovala je ostro sto se toga tice, te u javnosti kruzi to da je Bogdana istakla kako se ne zeli poradjati u seljackim bolnicama. Takodje je istakla da ima zelju da se porodi tamo gdje su se rodili Veljko i Anastasija, te da ima poseban medicinski tim. Ceca je za to ulozila mnogo novca, ali na svu srecu novac joj uopste nije bitan.