Ceca nikako ne štedi na Bogdani Rodić: Ovako je pjevačica okitila buduću snajku! Sva šljašti! (FOTO) – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Ceca nikako ne štedi na Bogdani Rodić: Ovako je pjevačica okitila buduću snajku! Sva šljašti! (FOTO)

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović  baš nije nikada štedjela kada su naime  u pitanj njeni u pokloni snajki,  to jest Bogdani Rodić.

Zaručnica pjevačicinog sina naime Veljka Ražnatovića, vrlo brzo postaje potpuno  ravnopravni član ove  porodice, a baš  svi sa velikim  nestrpljenjem čekaju svadbu stoljeća.

Upravo ono što je naime  Ceca uložila  baš u svadbu ujedno je  čak i prvi i najveći poklon koji je baš iskreno  od srca namijenila Bogdani kao  i svom sinu.

Pjevačicin dakle  drugi poklon za njenu  buduću snajku bio je prekrasni  brilijantni sat ogromne vrijednosti, a Ceca ga je baš  birala tako da se  fino slaže uz zaručnički  prsten koji je Rodićeva onda  dobila od Veljka.

Treći,  vjerovatno i poklon sa  zaista najvećom  dakle sentimentalnom vrijednosti, bio je naime prsten koji je zapravo  u Cecinom posjedu  već godina,  kao i neprocjenjive vrijednosti.

Pjevačica ga je naime  godinama nosila i zapravo  nije ga čak  dakle ni svojoj jedinoj  kćerki Anastasiji dakle  ostavila, nego  je odlučila  da baš  tu tradiciju nastavi prekrasna  Bogdana.