BOSANSKOHERCEGOVAČKA PARIS HILTON NIKADA NIJE BILA BRUTALNIJA U JAVNOSTI! O meni svašta pričaju, a kada su sa mnom uvlače mi se u d*p*! Pogledajte o kome je riječ! (FOTO) – Dizajn Doma
Ostalo Zanimljivosti

BOSANSKOHERCEGOVAČKA PARIS HILTON NIKADA NIJE BILA BRUTALNIJA U JAVNOSTI! O meni svašta pričaju, a kada su sa mnom uvlače mi se u d*p*! Pogledajte o kome je riječ! (FOTO)

Naime, mnogi znaju da je Hana Hadziavdagic Tabakovic najpopularnija voditeljica, ali i novinarka u ovim prostorima, kao i sire. Ona je mnogo poznatija u svojoj rodnoj Bosni i Hercegovini, kao i u Hrvatskoj. Ona sada radi na relaciji Sarajevo – Zagreb i cesto voli podici prasinu svojim raznim statusima na drustvenim mrezama. Hana ima veliki broj sljedbenika, ali takodje postoje i oni koji ne vole lik i djela bosanskohercegovacke Paris Hilton. Kako saznajemo, mnogo vise ima onih koji je ne podrzavaju.

Naime, ovih dana je Hana privukla veliku paznju tako sto je objavila poprilicno ostar status na svom Facebook profilu. Ona je u tom statusu govorila o vrsti ljudi s kojima se susrece u svakodnevnom zivotu, te se moze reci da nije ni malo stedila na svojim rijecima. Odmah su svi mogli zakljuciti da je bila veoma bijesna i isfrustrirana. Naime u ovom statusu je pisalo sljedece: “Nikada necu razumjeti ljude koji su toliko beskraljeznjaci da dijele stvari o meni na profilima ili u skupinama, dok me uzivo lizu po guzi.”

“Kad nekoga ne “mirisem”, pokazujem ga toj osobi tako sto “pokupim” pozdrav i samo se pretvaram da ga ne vidim. S druge strane, nemam potrebe spominjati tu osobu, traceve ili, u najgorem slucaju, izmisljati price.” Izmedju ostalog dodala je Hana, a tu se nalazilo jos mnogo nekih rijeci koje je odlucila napisati kako bi pojedinim osobama zacepila usta.