Bakica koja je uspjela da oduševi cijeli svijet svojom domišljatošću , kako je ispunila mužu škrtcu posljednju želju… – Dizajn Doma
Zanimljivosti

Bakica koja je uspjela da oduševi cijeli svijet svojom domišljatošću , kako je ispunila mužu škrtcu posljednju želju…

U ovom članku je riječ o jednoj jedinstvenoj bakici koja je svojim postupcima uspjela da oduševi cijeli svijet, a  ni mi jednostavno nismo mogli da vjerujemo kako neki ljudi mogu biti toliko domišljati i  genijalni.

Muž ove bakice je bio svima poznat po tome što je bio velika škrtica cijeli svoj  život, i čak joj je par puta zaprijetio da kada umre obavezno ga ona mora zakopati sa cijelim njegovim  bogatstvom.

Svakako da ona to nije uradila , ali je ipak uradila nešto drugo kako bi ipak ispunila njegovu naredbu , a to je upravo ono što je sve ostavilo bez teksta.

Kad je njen suprug umro ona je donijela odluku  da ne ispoštuje njegovu naredbu , želju u cijelosti , nego je u njegov kovčeg stavila kutiju u koju je stavila jedan vrijedan papir.

Kada  su je upitali šta je to ustvari ona uradila , rekla je da je ispunila želju svog muža , rekla je kako je položila njegov novac u banku i napisala mu ček u vrijednosti čitavog njegovog bogatstva.

Ispoštovala je njegovu želju , mada ne onako kako je on bio zamislio.

Njen muž je bio poznat po tome što je bio škrtica tokom svog života, i čak joj je par puta rekao da kada umre da ga ona mora zakopati sa njegovim cijelim bogatstvom. Ads

Naravno, kao što možete da očekujete, to ona nije uradila, uradila je nešto sasvim drugo što nas je jednostavno ostavilo bez teksta.

Kada je njen suprup preminuo ona je odlučila da ne ispoštuje njegovu želju, unutar njegovog kovčega je stavila kutiju u kojoj se nalazio jedan papirić.

Kada su je upitali šta je zapravo ona uradila, rekla je kako je sav njegov novac položila u banku, i napisala mu je ček koji je vrijedan njegovog cjelokupnog bogatstva.

Ipak je ispoštovala njegovu želju, ali ne kako je on zamislio.