Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ako imate OVE TAČKICE oko očiju ni u šali ih ne smijete istisnuti! Pogledajte na koji način ćete se riješiti! Odmah će nestati! (FOTO) – Dizajn Doma
recepti Zdravlje

Ako imate OVE TAČKICE oko očiju ni u šali ih ne smijete istisnuti! Pogledajte na koji način ćete se riješiti! Odmah će nestati! (FOTO)

Bijele tackice slicne bubuljicama se mogu pojaviti na bilo kojem dijelu tijela, a narocito na licu. One nikada nisu bile opasne, osim kada ih pokusate istisnuti. Ako vam one zaista smetaju i zelite ih sto prije ukloniti, mi smo za vas pripremili pravi nacin za to. Vjerovatno imate sve sastojke u kuci koji sam potrebni za ovu smjesu. Ove tackice zapravo nisu bubuljice, to su nakupine kalogena.

Kada ovo probate istisnuti, onda dolazi do jos veceg problema. Do kolagena ne mozete doci, i samim tim na svojoj kozi pravite ranu tako sto ih pokusavate istisnuti. Kako bi ove tackice uklonili na najlaksi moguci nacin potrebni su vam secer, maslinovo ulje i limun. Smjesu treba pomijesati kako bi se sjedinila a secer ne bi rastopio.

Podrucje na kojem se nalaze bijele tackice trebate masirati ovom smjesom. To treba trajati maksimalno dva puta dnevno i to nekoliko dana za redom. Mi se iskreno nadamo da ce vasi rezultati biti pozitivni, te da cete biti prezadovoljni.